Modele de pedichiura 2017

Opțiclusion cea mai universală, potrivită pentru orice imagine și orice îmbrăcăminte și încălțăminte. Pedichiura franceză arată foarte drăguță și feminină. Tendințele couleurje DIN 2017 sunt sfătuite să se îndepărteze de la combinația clasică de Alb și Negru Roz Flori. Experimentați cu lacuri VII. CEA mai reușită jachetă arată PE Unghii cu o margine proeminentă de 1,5-2 mm. PE unghiile scurte tăiate pedichiura franceză nu. Și acum IA în considerare Principalele tendințe de modĂ DIN 2017. Logomania impotriva minimalismului total – in sezonul toamna-iarna 2017-2018 manichiura este departe de solutii... Cât de Frumos este să te uiți la picioarele féminin bine îngrijite, în spécial PE degetele cu o pedichiură frumoasă, Care IESE DIN sandale deschise.

Deși pedichiura și nu Atât de frapant, pentru a monitoriza STArea de Unghii este foarte important. Unghii Frumoase bine îngrijite-aceasta este aceeași componentă a imaginii ca și coafura sau machiaj. În Fotografie veți vedea o pedichiură de modĂ 2017, o varietate de idei și combinații. Modelele de pedichiura colorate, diverse aplicatii sunt ideale daca nu esti ADEPTA unei pedichiuri simple. Poti alege atat Culori pastelate cat si Culori puternice sau Neon, dans culorile décorations ALE sezonului. Clasicul se îmbunătățește în constante mod, dar nu devine niciodată depășit. Tendința de modĂ DIN Vara anului 2017-Culori saturer luminoase. De exemplu, Roz Roz, Rosu, Menta, albastru, Verde etc. Foarte impresionant, aceste Culori arată ca pielea tăbăcită. Și odată cu apariția vremii Reci, puteți folosi Culori întunecate, adânci-Maro, Negru, bourgudă, ciocolată etc.

Potrivit unor Studii, 40% dintre femei sunt stânjenite de picioarele Lor și preferǎ încălțăminte de vară închise. Și acesta este momentul în Care, în mod unanim, bărbații înrolă gleznele și picioarele subțiri în primele 10 cele mai atractive părți ALE CORPULUI. Poate că nu ar trebui să privești jumătatea curajoasă a plăcerii omenirii de a Admira picioarele feminine și de a face un pedichiură de gel-lac, foto-noutăți 2017 pe care o vom Analiza în detaliu în acest articol. O altă opțiune universală, care poate fi combinată cu orice îmbrăcăminte și accesorii. Dar asigurați-vă că culorile sunt în Armonie cu pantofii. Pedichiura cu mai multe Culori este una dintre cele mai populare tendințele couleurje 2017 an. nu este necesar să utilizați o singură culoare de lac de Unghii pe toate unghiile. Pofantaziruet. Puteți folosi 3-5 Culori diferite atunci Când combinați în același timp.

Puteți alege mai multe nuanțe de aceeași culoare-de la Lumina la întuneric. Studiind noutățile și tendințele couleurje DIN 2017, puteți alege cu ușurință opțiine potrivită. Și amintiți-vă că trebuie să aveți grijă de unghiile nu numai în primăvară și vară, ci Întotdeauna. În plus, Sitiera multe oportunități pentru acest lucru acum. Puteți face pedichiura acasă sau puteți fusionner la salon pentru profesioniști. Și, cel mai important, nu vă fie teamă să experimentați. O pedichiură elegantă cu desene este potrivită pentru fete luminoase deschise, cărora le place să iasă în evidență în mulțime. Desenele pot fi foarte diverse, totul depinde de imaginație. În anul 2017, tendința de motive geometrice și florale. Nu mai puțin tipărite, dungi și Mazăre populare și animale.

Și pentru a crea o pedichiură luxoasă, desenele pot fi completate cu Pietre.

Comments are closed.